L’Oreal Magic Brow vám s pomocí iPhonu vytiskne obočí

Nové zařízení Brow Magic od L’Oreal dokáže vytisknout obočí na tvář kohokoli a to za pomocí doprovodné aplikace pro iPhone. Zařízení vyvinuté společností L’Oreal ve spolupráci s technologickou společností Prinker, pomáhá lidem vytvořit personalizovaný vzhled obočí, aniž by potřebovali profesionální služby.

Unikátní zařízení pro tvorbu obočí

Jedná se o ruční zařízení s 2 400 tryskami, které poskytují rozlišení tisku až 1 200 dpi (kapky na palec) pro výsledky, které zaberou jen několik sekund. L’Oreal má technologii rozšířené reality nazvanou Modiface, která skenuje obličej člověka a poskytuje doporučení pro mikroblading, mikrostínování a výplňové efekty.

Chcete-li začít, může člověk otevřít aplikaci L’Oreal Brow Magic a naskenovat svůj obličej pomocí čtečky obočí. Vyberte požadovaný tvar, tloušťku a efekt a poté přetřete obočí základním nátěrem L’Oreal. Poté přesuňte tiskárnu přes obočí jediným pohybem a naneste vrchní lak, abyste zachovali aplikaci. L’Oreal říká, že potisk obočí lze snadno odstranit standardním odstraňovačem make-upu.

Společnost očekává, že zařízení Magic Brow bude na trhu k dispozici v průběhu letošního roku 2023. Mnoho žen pravidelně navštěvuje kosmetické salony, kde si nechávají obočí dělat od profesionálů za nemalé peníze. Toto může být podstatně levnější a jednodušší alternativa, kterou může každý používat doma a bez pomoci ostatních.

Předchozí článek

Do aukce se dostala Wozniakova sada nástrojů a první tabule s obchodní značkou Applu

Následující článek

Řada iPhone 15 Pro se může pochlubit titanovým rámem, haptickými tlačítky a 8 GB RAM

Související články

SuperApple #5: tipy a triky pro váš Mac

Máme pro vás opět výběr těch nejlepších tipů a triků pro Mac, které uplynulý týden byly k přečtení na SuperApple.cz. Tentokrát se dozvíte o novém Bootcampu, o zkušenostech s SSD disky, o zajímavé UPS Fortron, nebo o tom jak vypnout upozorňování při změně hlasitosti v Mac OS.