Apple předvádí odolnost Apple Watch v nové reklamě „Hard Knocks“

Bojíte se, že si poškodíte své hodinky od Applu? Ve skutečnosti jsou docela odolné a něco vydrží. Odolnost Apple Watch Series 7 je oslavována v novém videu Apple, které ukazuje, kolikrát se musí vyrovnat s „tvrdými údery“.

Podle všeho se jen tak nepoškodí

Apple představil na YouTube novou 98sekundovou reklamu na Apple Watch, která ukazuje, jak je strčili, bouchli, ponořili do vody a spadli na záchod.

Video, které je nastaveno na skladbu „Power of My Love“ od Jacka Whitea, ukazuje, že se s Apple Watch zachází špatně, a to způsoby, které sahají od známých, přes vtipné až po cukání.

Video Apple Watch Series 7 Hard Knocks končí tvrzením, že se jedná o „nejodolnější Apple Watch vůbec“. Samostatně, opakující se zvěsti o budoucích Apple Watch nyní tvrdí, že nadcházející Apple Watch Series 8 budou obsahovat odolnou a odolnou verzi.

Předchozí článek

Apple vám nyní umožní mazat a upravovat zprávy v iPhonu

Následující článek

Několik zdrojů se shoduje na použití starých čipů u letošních iPhonů.

Související články

Apple iPad: nová televizní reklama vyzdvihuje iOS 4.2

Apple pravidelně servíruje televizní reklamy na jejich produkty, ve který se většinou zaměří na jednu vlastnost, na kterou chce potencionální zákazníky nalákat. Není tomu jinak ani v prosinci, včera odstartovala televizní kampaň na iPad s iOS 4.2. Jak si můžete všimnout na videu, řeč je především o AirPlay, AirPrint a Multitaskingu. Jak se vám reklama líbí?

Reportáž: Jak vypadalo zahájení prodeje iPhone 4 v ČR!

Už je to tady. 26.8.10 a iPhone 4 se začíná prodávat v České republice, a já chci být mezi prvními šťastnými majiteli. Dlouho jsem na tenhle den čekal, a mnoho si protrpěl (více na konci článku), příjemné ceny, které tuzemští operátoři nasadili, mě však jen utvrdili, že koupit iPhone 4 v Česku a ne v cizině bude nakonec asi nejlepší.