Uniklé diagramy „iPhone 14 Pro“ a „iPhone 14 Pro Max“ jasně ukazují náraz fotoaparátu

Uniklé diagramy ukazují, že iPhone 14 Pro a iPhone 14 Pro Max budou tlustší a budou mít stejně velký náraz fotoaparátu. Podrobnější únik iPhonu 14 Pro ukazuje, že Apple ve své příští aktualizaci nebude příliš měnit vnější rozměry iPhonu. Výřez na pilulku a děrovač však zůstává u profesionálních modelů vepředu a uprostřed.

Co ukazují schémata?

Známý únikář jménem Max Weinbach sdílel zjevná schémata „iPhone 14 Pro“ a „iPhone 14 Pro Max“ doplněná o rozměry v milimetrech. Ve srovnání se stávajícími modely iPhone 13 Pro jsou čísla téměř totožná.

Nedávné úniky CAD pro profesionální modely ukázaly, že Apple zůstane u designu iPhone 13 Pro, včetně nárazu fotoaparátu. Zářez bude nahrazen otvorem a výřezem na pilulku, který obsahuje pole snímačů Face ID a selfie kameru.

Mírný rozdíl v rozměrech může být způsoben zmenšenou tloušťkou rámečku kolem displeje a chybějícím zářezem. Obě zařízení jsou také mírně tlustší o 0,2 mm.

Několik posledních úniků designu ukázalo, že počáteční rendery pocházející od Jona Prossera nemusí být přesné. Předpověděl, že Apple vrátí prvky podobné iPhonu 4, jako jsou kulatá tlačítka pro ovládání hlasitosti, a udělá náraz fotoaparátu v jedné rovině s pouzdrem.

Žádná z těchto fám se v nedávných únikech neopakovala. Vzhledem k tomu, že Prosserovy úniky byly poskytnuty před událostí iPhone 13 v září 2021, mohlo se mnohé změnit, nebo Apple nikdy neměl v úmyslu uniklý design použít.

Očekává se, že Apple oznámí další řadu iPhonů během zářijové akce Apple. Říká se, že Apple možná upustí od iPhonu mini ve prospěch většího „ iPhonu 14 Max “ a poskytne procesor A16 pouze profesionálním modelům, přičemž standardní modely ponechá na A15.

Předchozí článek

Průzkum ukazuje, že Apple u mladých lidí zcela dominuje

Následující článek

V iPhonech 15 a 16 nenajdeme pod obrazovkou Touch ID

Související články

Nová funkce App Store: Darujte aplikaci!

Chtěli byste známému, kamarádovi, nebo třeba členu rodiny darovat aplikaci, ale dávat mu na ní dárkovou iTunes kartu vám nepřijde vhodné? Je tu nová možnost, nyní můžete darovat jakoukoliv aplikaci z AppStore (v iTunes "Gift this App"). Obdarovaný tak získá vámi vybranou aplikaci zdarma. Zajímavé, co říkáte?