Nové video z Apple Campusu 2

Není to dlouho, co jsme vás informovali o nových fotografiích z nového sídla Applu zvaném Apple Campus 2 neboli Spaceship. Včera, 2. března, se na YouTube kanále AppleInsider objevilo nové, podrobnější video ukazující více detailů, než předešlé fotografie. Video je natočené dronem, a shlédnout si jej můžete i ve FullHD, 1080p.

Můžete si všimnout, že celý prstenec budovy je zcela hotový, už jen chybí dodělat všude skleněné panely a na střechu pomalu začínají přibývat i ty solární, jež by měly zajišťovat přívod elektřiny do části budovy. Na videu je krásně vidět obrovský postup, který proběhl během jednoho roku. Stavba prostě roste jako z vody. Děkujeme webu AppleInsider.com za toto video.

Předchozí článek

Porovnání tří možných variant nového iPhonu (5)SE

Následující článek

Novinky ohledně 4 palcového iPhonu.

Související články

iPhone 4: Jailbreak přímo v prodejně Apple Store! (Video)

Ethan Zachary dokázal opravdu husarský kousek. Pomocí internetové stránky Jailbreakme.com, díky které lehce přes Safari prohlížeč provedete Jailbreak iPhone, se rozhodl provést tento proces přímo v prodejně Apple. Jak sám říká, byl trochu nervózní, ale tato mise se mu podařila a video zveřejnil na YouTube. Na videu je zároveň pěkně vidět, jak je Jailbreak opravdu snadný a instalaci zvládne opravdu každý.

iPhone 5: nové spekulace, ale dočkáme se ho vůbec tento rok?

Blíží se WWDC 2011 a tak nepřestávají utuchat spekulace o novém iPhone 5 - spíše naopak, je jich čím dál více. Při představování WWDC 2011 jsme se dočkali sloganu "Join us for a preview of the future of iOS and Mac OS X." Tento slogan nás v praktické míře utvrdil, že nového iPhone 5 se na novém WWDC poprvé nedočkáme - minulé roky totiž byl na této události iPhone vždy představen (od roku 2007).