Výběr luxusních pouzder pro váš iPhone

Dnes trochu uhneme od praktičnosti a zabruslíme i k trochu elegantnějšímu zboží. iPhony už dávno nejsou jen blbůstky na telefonování a hraní her, staly se z nich také módní doplňky, které si nejen dámy rády přizpůsobí svému vkusu. Pokud jste nároční, jistě vás náš dnešní výběr potěší.

CASE-MATE KARAT

Toto pouzdro je určeno primárně pro iPhone 6/6S. Jedná se o luxusní průhledné pouzdro, ve kterém jsou zality drobné lístečky pravého růžového zlata. Pouzdro vypadá opravdu úchvatně. Eleganci však odpovídá i cena, pokud však svůj telefon opravdu milujete, tak pro vás bude těch 50 Euro jistě jen drobným výdajem.

KARAT koupíte zde

Woodline

Dřevo patří mezi nejžádanější materiály, které vypadají ve spojení s elektronikou velmi netradičně, ale zato luxusně. Výrobce tohoto skvostného pouzdra nabízí hned 4 provedení, podle druhu dřeva, nabízí se: Americká třešeň, palisandr, Zebra a americký ořech.

Woodline koupíte zde

Verge Active

Toto pouzdro je luxusní zejména svojí strukturou a možnostmi, skládá se ze 3 magnetických částí. Je možné k němu připevnit otočnou klipsnu, se kterou ho snadno připnete za opasek. Je zde vysoká ochrana proti nárazům a výrobce neváhal vybrat ty nejlepší materiály, jako jsou železo, neodym, polykarbonát a termoplastický polyuretan.

Verge Active zakoupíte zde

Rave

Toto pouzdro si jistě zamilujete a to obzvláště tehdy, pokud nechcete investovat do stojanu. Toto pouzdro je skládací, můžete si z něj několika šikovnými pohyby vytvořit stojan. Pouzdro je dostupné hned v celé škále barevných provedení a telefonu zajistí ochranu před běžnými pády a nárazy.

Rave koupíte zde

Komentáře jsou uzavřené.

Předchozí článek

Aplikace, se kterými se rozhodně nudit nebudete

Následující článek

Dokáže plastelína ochránit iPhone?

Související články
Apple
Číst více

Apple poráží Samsung na evropském trhu smartphonů

Apple opět na vrcholu: v letním kvartálu roku 2023 překonal v evropském prostoru prodeje smartphonů dokonce i Samsung, a stanul tak na čele trhu. Zpráva od Canalys odhaluje, že díky marginálnímu nárůstu prodeje a s 12,4 miliony prodaných kusů iPhone, se Apple po sedmi čtvrtletích vrátil na první místo. Tento obrat na trhu nebyl pouze důsledkem mírného růstu Applu, ale i výrazného poklesu prodejů Samsungu o 12 %. S celkovým meziročním poklesem evropského trhu smartphonů o 3 % se Apple připravuje na nové strategie a partnerství k udržení svého vedení do roku 2024.