První ukázky: Real Racing 3 již tento rok

Série Real Racing byla vytvořena v roce 2009 a australské studio Firemonkeys nám nyní s hrdostí oznamují Real Racing 3.

Série Real Racing byla vytvořena v roce 2009 a australské studio Firemonkeys nám nyní s hrdostí oznamují Real Racing 3.

Krátké články o nových hrách jsou většinou nudné a moc lidí je nečte. Já si však myslím, že tento článek bude vyjímka, protože se jedná právě o Real Racing. Nebudu přehánět, když řeknu, že se jedná o nejlepší závody pro mobilní herní zařízení. Real Racing nastartoval úspěch a druhý díl odrovnal už prakticky každého. A jaký bude třetí díl?

Určitě vás na začátku zaujalo, že hru netvoří známé studio Firemint, ale Firemonkeys. Opak je pravdou. EA nedávno sjednotilo studia Firemint a IronMonkey a udělali z nich největší australské studio. Uvidíme, jak si poradí s novým Real Racingem.

Nyní se již dostáváme k samotné hře. Hráči si užijí grafiku, která byla tvořena velmi pečlivě, aby měla fotorealistické prostředí a auta. Z výrobců aut můžeme jmenovat například Audi, Porsche nebo Dodge.

Poprvé za celou Real Racing sérii se budete moci prohánět v autech po reálných okruzích ze všech koutů světa, jako například Silverstone, Indianapolis Motor Speedway či Mazda Raceway Laguna Seca. A soupeři? Těch budete moci mít v jednom závodu celkem 21, s kterými poměříte síly.

Fanoušci zažijí opravdovou zkušenost a slávu ze závodění na skutečných tratí, stres z herního dne a v neposlední řadě uvidí úžasné prostředí, které umožní i naše malé mobilní zařízení.

Bližší datum vydání hry zatím není známý, ale hra vyjde v roce 2012. Firemonkeys uvolnili první trailer, který jemně naznačuje nového krále v závodních hrách pro mobilní herní zařízení. Pokud chcete vidět i bonusovou Porsche ukázku, najdete ji na facebook stránce.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=4c8mEVifsz0&feature=youtu.be[/youtube]

Komentáře jsou uzavřené.

Předchozí článek

Newsify: dobrá kombinace Reederu a Flipboardu

Následující článek

Checkmark: připomínky na každém rohu

Související články

iPhone 5: vydání je velice blízko, potvrzuje několik zdrojů

Vskutku velmi zajímavého vývoje jsme se dočkali za poslední dva dny, co se týče zjišťování data uvedení nového iPhone 5. Nové informace týkající se převážně toho, jak bude nový iPhone vypadat, jsme Vám přinesli v minulém článku. Nyní Vás ale můžeme ujistit o tom, že nový iPhone 5 je velice blízko, a pokud tomu nevěříte, máme pro Vás několik informací, které Vás o tom přesvědčí.