Apple.cz: teď tu vládne Apple Europe

Jak určitě hodně z vás ví, web na velmi lukrativní doméně Apple.cz byl do 30.9.2009 pod správou českého distributora Apple v ČR – společnosti Apcom. Dnešním dnem se vše mění a správa domény a celého webu je nyní na Apple, konkrétně na Apple Europe. Co můžeme od změny očekávat?

apple_logo

Abych pravdu řekl, tak sám ani moc nevím. Predpokládám, že z homepage zmizí “nenápadná” reklama “Podívejte se na nové webové stránky českého distributora společnosti Apple v České republice: www.apcom.eu/cz” a možná bude nějaký facelift stránek.

Na supperapple.cz se objevila spekulace o nové verzi stránek. Na webu Apple.cz ale zatím žádná změna není, proto jsem sám zvědav, jak Apple Europe zareaguje. Nechme se překvapit.

Co si myslíte, změní se web k nepoznání, nebo změnu správce ani nepoznáme? Myslíte, že je správné, že tuto lukrativní doménu nevlastní distribuční firma, nebo je vám to jedno? Vyjádřete se v diskuzi pod tímto příspěvkem.

146 comments
  1. Pomalu, ale jistě!
    Nevídím jediný důvod, proč by distribuční firma měla používat nazev jiné firmy/výrobku/označení. A pokud má Apple zastoupení…

  2. jedno je jasny…zari ma jen 30 dni

    ale k tematu…doufam ze web zmeni a zmeni i pristup…k lepsimu a taky doufam v iTunes

      1. nemyslel jsem to nijak spatne..:) neni se za co omlouvat, jsme lidi…;)

        …tak uvidime jak to dopadne…web je porad velice strohy

  3. jedno je jasny…zari ma jen 30 dni

    ale k tematu…doufam ze web zmeni a zmeni i pristup…k lepsimu a taky doufam v iTunes

      1. nemyslel jsem to nijak spatne..:) neni se za co omlouvat, jsme lidi…;)

        …tak uvidime jak to dopadne…web je porad velice strohy

Komentáře jsou uzavřené.

Předchozí článek

iSvátek: na dárek už nezapomenete

Následující článek

Steve Jobs: majetek za více jak 5 miliard

Související články

iOS 4.3: nová verze iOS již příští týden a rekapitulace novinek

Steve Jobs kromě včerejšího představení iPadu 2 nezapomněl ani na jeho software, lépe řečeno aktualizaci softwaru. Tou je právě iOS 4.3 a přináší několik podstatných novinek, které se ještě částečně od první bety změnily. Update je samozřejmě pro většinu iOS zařízení (jejich vymezení se dozvíte až na konci), ale můžu rovnou říci, že poslední generace iPhonu, iPadu a iPodu touch mezi ně patří.