Internet za poslední týden 2/2016

Opět se setkáváme u týdenního občasníku Internet za poslední týden. Dnes se v tématu objeví novinky od LG, zvěsti o nových iPhonech a aktualizace ze strany Facebooku.

LG a jeho částečně představené G5.

Výrobci se vždy snaží tajit design a vnitřnosti svých zařízení do poslední chvíle. Firma LG na to jde tak trochu z druhé strany. I když se má nové LG G5 oficiálně ukázat až na tiskovce příští neděli v Barceloně, tak už 100% víme, že se bude jmenovat G5. O designu toho moc nevíme, přesto nám LG poskytlo oficiální fotografie Quick Cover krytu, který si budete moci dokoupit. Velkou novinkou také bude displej, který bude svítit “pořád” a tak uvidíte základní informace při minimální spotřebě energie.

quickcover-650x365

Facebook Messenger dostal aktualizaci.

Platforma Messenger od Facebooku dostala novou aktualizaci, která přináší nejen nový design, ale testuje i odesílání SMS. Další novotou je možnost být přihlášen několika účty naráz a jednoduše se mezi nimi přepínat. Tuto funkci nedávno zavedla i aplikace Instagram.

Datum prodeje iPhonu 5se a iPadu Air 3

Už je to nějaká doba, co jsme se dozvěděli, že představení iPhonu 5se se datuje na 15. března. Před pár dny ale přišla najevo informace, jež ukazuje, že do přímého prodeje by měly produkty iPhone 5se a iPad Air 3 přijít hned 3 dny poté, tudíž 18. března.

Předchozí článek

Samsung u Applu končí. Alespoň částečně.

Následující článek

Apple Pay expanduje do dalších zemí.

Související články

Soutěž: vyhrajte Apple iPad 2 3G v našem vědomostním kvízu!

V recenzi magického tabletu z dílny Apple jsme vám prozradili, že si o iPad 2 3G 16GB brzy zasoutěžíme. Co myslíte, je ta pravá chvíle dát jednomu z vás novou jablečnou hračku za 14.500 Kč? Za vaše souhlasné kývání před monitorem ale iPad 2 nezískáte. Vyhrát může jen jeden, proto jsme si pro vás připravili vědomostní kvíz z historie značky Apple. Tak hurá do toho!