Waterslide Extreme: svezte se na tobogánu

Hra, která je momentálně nejstahovanější free aplikace na App Store, se jmenuje Waterslide Extreme a jde o jízdu na tobogánu. Rychlé sbírání bodů, vyhýbaní se překážkám a jízda na co nejlepší čas je zábava – a navíc zdarma!

waterslide-50

Ve hře na vás čeká celkem 9 tratí (tobogánů), které musíte sjet v co nejlepším čase. Aby byla hra zajímavá, tak na vás na trati čekají různé bonusy a naopak překážky. Na obrázcích si můžete všimnout jaké:

waterslide-bonus

waterslide-slow

Těch je na trati poměrně dost a sbírat nebo naopak vyhýbat se není uplně jednoduché právě proto, že jízda v tobogánu je dost rychlá (zejména po projetí boostrem). Pokud v této rychlosti nezvládnete zatáčky tobogánu, tak jednoduše vylítnete z trati a hra vás v tu chvíli přenese na start. Naštěstí plynulost hry a s tím spojené ovládání je na dobré úrovni. Obrázek jak se hra ovládá je podle mě jasný.

waterslide-zataceni

Ve hře na vás čeká celkem 9 tobogánů. Zejména poslední  jsou poměrně těžké a jejich dojetí vás bude chvíli trápit. Určitě si párkrát vypadnete z trati. Bohužel 9 kol opravdu není mnoho a hru dohrajete brzy. Předpokládám, že to je jediný argument k tomu, aby autoři tuto hru nezpoplatnili.

Dost slov, koukněte na video:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=0wDx6JJpLH0[/youtube]

Hru seženete zdarma na App Store. Hezké klouzání přeju. 🙂

Komentáře jsou uzavřené.

Předchozí článek

Apple: vydělali jsme téměř 2 miliardy dolarů

Následující článek

iPhone 3GS: na Slovensku od 31. července

Související články

Twitter: nový update pro iOS zařízení přináší push notifikace

V dnešních ranních hodinách byla vydána aktualizace oblíbené aplikace Twitter (dostupné zdarma na AppStore) jak pro iPhone, tak i pro iPad. Tento update nese číselné označení 3.2.1 a přináší zejména push notifikace. Kvůli této absenci byly k této aplikaci často směřovány výtky. Aplikace vás nově může upozornit jak na nově příchozí zprávu, tak i odpovědí na váš tweet ve tvaru @jmeno.