GoDice: herní kostky, které můžete propojit přes Bluetooth s iPhonem

GoCube, výrobce kostek s podporou Bluetooth, vydal svůj nejnovější produkt — GoDice. GoDice je sada pěti šestihranných kostek s podporou Bluetooth. Kostky se spárují s doprovodnou aplikací, která sleduje vaše skóre v mnoha oblíbených hrách. Kostky se připojují k zařízením Apple i Android a snadno se nastavují.

Jsou balené ve stylovém magnetickém obalu, který drží kostky pohromadě, když se nepoužívají. Nádoba funguje také jako nabíječka – jednoduše zatlačíte pětici kostky do základny nabíječky, dokud se nerozsvítí. Po úplném nabití, které trvá asi 20 sekund, můžete hrát zhruba dvě hodiny.

Nabíječka je napájena dvěma AAA bateriemi a k přístupu do bateriového prostoru vyžaduje malý šroubovák. Na to, že je GoDice na trhu takovou novinkou, nabízí slušnou sbírku her, které lze hrát hned po vybalení. GoDice také plánuje pravidelné vydávání her a dokonce umožňuje uživatelům vytvářet vlastní hry pomocí rozhraní GoDice API.

Rychlejší a zábavnější

Myslíte si, že takové kostky podporují lenost? Malé děti budou hry bavit ještě více, když nebudou muset neustále sčítat čísla na kostkách. Navíc je fajn, když se snažíte dostat do co nejvíce rychlých her. Koneckonců, je těžké se dohadovat o bodování, když máte počítač, který sčítání dělá za vás.

Skutečnost, že za vás GoDice počítá skóre, je skvělá, ale pravděpodobně nejlepší na GoDice je skutečnost, že už nemusíte hledat výsledkové listiny. GoDice také poskytuje pravidla pro každou z her. Už žádné zběsilé hledání na internetu při snaze zapamatovat si přesná pravidla pro různé hry.

Kostky je potřeba vždy sebrat a okamžitě hodit, když je budete déle držet v ruce, může to systém vyhodnotit, jako že jste už hodili. Nejde o levnou hračku, balení kostek stojí kolem 120 dolarů, tedy přes 2 tisíce korun. To může být pro některé neúměrně drahé – zvláště pokud je plánujete dát dětem, u kterých je šance, že je ztratí. Navíc, protože nabíječka využívá baterie AAA , může být nepříjemné je stále vyměňovat. GoDice jsou skvělým společníkem pro příležitostná setkání, rodinné herní večery a klidné noci s vaší drahou polovičkou. Jsou snadno použitelné, dobře navržené a velmi zábavné.

Předchozí článek

Budoucí Apple Watch by mohly mít zabudovaný fotoaparát 

Následující článek

Apple platí zaměstnancům méně než Google nebo Microsoft

Související články