Čtyři nové modely iPhone 14 ukazují, co můžeme očekávat na podzim

Hliníkové modely řady iPhone 14 nabízejí první pohled na to, jak by mohly vypadat příští vlajkové lodě – samozřejmě kromě „iPhone 14 mini“. Jak se zvěsti o dalším vydání smartphonu od společnosti Apple hromadí, začínají se objevovat fyzické modely smartphonů. V jednom nedávném příspěvku ukazujícím díly pro modely iPhone 14 a iPhone 14 Max je vidět, že kromě stávajících renderů se není co učit.

Hrubá vize podoby nových iPhonů

Čtyři modely, které na webu Weibo zveřejnila laboratoř Quick Review Lab, ukazují stopy otřepů, které zůstaly po obrábění, přičemž každý je také označen, aby ukazoval svůj model a velikost obrazovky. Normální a Pro verze sestávají z verzí s 6,7palcovou obrazovkou a 6,1palcovou obrazovkou, což naznačuje ztrátu modelu Mini.

Dalším velkým přínosem z modelů je potenciální rozdíl ve velikosti nárazu fotoaparátu. Modely Pro, vybavené třemi čočkami fotoaparátu, mají mnohem výraznější hrboly než verze se dvěma fotoaparáty.

Navzdory zdánlivě působivějším fyzickým modelům mají tendenci dodržovat stejné specifikace, jaké se objevují v fámách a schematických únicích, takže se příliš neliší od spekulativních renderů.

Fyzické modely nabízejí výhodu poskytování určité formy hmatové zpětné vazby, konkrétně můžete model potenciálně držet. Takové položky jsou často vyráběny pro výrobce příslušenství, takže mohou snáze testovat nové produkty, jako jsou pouzdra, předem, aby měli produkty na prodej při uvedení iPhonu.

Současné zvěsti říkají, že modely Pro budou mít aktualizovaný design pilulky a děrování na displeji, což vytvoří malé otvory pro kamerový systém, aby viděl svět, místo aby se spoléhal na zářez. Očekává se také, že zmíněná ztráta modelu Mini bude nahrazena větší verzí, která by mohla být označována jako „iPhone 14 Max“.

Předchozí článek

Evropští politici žádají USB-C ve všech chytrých telefonech

Následující článek

Android ztrácí 8% podíl na trhu, zatímco iOS roste

Související články