iPhone SE s 5G bude mít premiéru pravděpodobně na březnové akci Applu

Podle nové zprávy by první speciální akce společnosti Apple mohla být už v březnu nebo dubnu. Zpráva dále říká, že debutuje aktualizovaný iPhone SE. Jak se rok mění, pozornost fanoušků Applu se soustředí na jeho první speciální událost a první uvedení produktů na trh v tomto roce. Podle jedné zprávy je možné, že by iPhone SE mohl dorazit v prvním čtvrtletí.

Jaro plné novinek

Podle zpravodaje Marka Gurmana pro Bloomberg zdroje uvádějí, že první virtuální událost roku 2022 se pravděpodobně uskuteční buď v březnu nebo v dubnu. Březen a duben jsou obvykle měsíce, které Apple používá pro první vlnu uvádění produktů na trh. Ve skutečnosti byly produkty uváděny v březnu každý rok od roku 2014 do roku 2020, přičemž rok 2021 se z velké části skládá z uvedení na trh na základě tiskových zpráv a s velmi vzácnými oznámeními v lednu nebo únoru.

Gurmanovy zdroje říkají, že hlavním předmětem předpokládané události bude údajně iPhone SE vybavený 5G. Souhlasí s prvky dalších zpráv o zařízení, přičemž si z velké části zachovává vzhled stávajícího modelu, ale s interními upgrady.

Mezi další produkty, které by se mohly objevit během akce, by mohlo patřit představení Apple Silicon, jako je aktualizovaný Mac mini nebo MacBook Air.

Po jarní speciální akci Gurman nabízí, že druhou velkou zahajovací akcí bude červnová WWDC, která bude obsahovat obvyklé aktualizace operačního systému společnosti Apple. Nicméně, spíše než návrat k osobnímu formátu, Gurman věří, že existuje „téměř jistota“, že půjde pouze o online záležitost.

Předchozí článek

Apple spouští valentýnskou kampaň – Řekni to dárkem.

Následující článek

Někteří uživatelé iPhone 13 zažívají „růžovou obrazovku” smrti.

Související články

Kompletní informace: Prezentace Apple o problémech iPhone 4!

Na včerejší tiskové konferenci Apple konečně rozluštil hádanku o problémech s anténou v novém iPhone 4. Fakta, které Steve Jobs odprezentoval, dávají jasně najevo, že se problém nebude až tak "horký" a že se týkal pouze několika málo uživatelů. Přečtěte si o výjmečné prezentaci, na které mimo jiné Apple prozradil, že ke všem iPhone 4 dá svůj Bumper kryt zdarma!

BeejiveIM for iPad: IM, který raději nekupujte

Pokud jste si v nedávné době pořídili iPad a hledáte, jaké IM na něm používat, tak nestojíte před lehkou volbou. Narozdíl od menšího iPhonu či iPodu touch je počet instant messengerů značně omezen a např. povedené IM aplikace zdarma, jako Trillian nebo Meebo na iPadu nenajdeme (pokud tedy nebudeme emulovat stávající aplikace, což je ale pro dlouhodobější využití prakticky nepoužitelné). Poté tedy přichází na řadu několik "prověřených" IM messengerů, mezi které patří zejména IM+ či nyní recenzované BeejiveIM.