Apple: nejlepší hry roku 2009

Apple sestavil seznam 30 nejlepších her, které se objevili na iTunes (resp. App Store) v průběhu roku 2009. V seznamu nechybí herní legendy jako Flight Control, Doom Classic, nebo třeba Real Racing. Slavit mohou také u Mad Finger Games, protože v tomto prestižním seznamu se objevila také česká hra Samurai: Way of the Warrior. Gratulujeme!

Komentáře jsou uzavřené.

Předchozí článek

Aqua Globs: hlídejte potvůrky v akváriu

Následující článek

Hry: videa z nejlepších herních novinek #2

Související články

iPad hry: výběr těch nejlepších her pro iPad

V uplynulých dnech je o iPadu hodně slyšet. Nevím, zda je to dokonalým marketingem, parádním designem, fascinujícím interfacem, přijatelnou cenou, nebo třeba skvělým uměním Steva Jobse prezentovat nové výrobky, ale Applu se opět povedlo jejich nový produkt dokonale prodat (více o prodeji iPadu zde). Abych řekl pravdu, já osobně iPadu až tolik nevěřil a jeho koupi jsem neplánoval, ale po shlédnutí videí z hraní her měním názor - tuto dokonalou herní konzoly prostě musím mít!

Nový iPhone 4 (HD): odstartuje Apple prodej už v červnu?

V posledních 2 letech byl nový model iPhone (3G a 3GS) vždy představen na letní konferenci Apple - Worldwide Developers Conference (WWDC). Jak to tak vypadá, letos tomu nebude jinak a na konferenci 7. června se dozvíme oficiální informace o novém iPhone. Otázkou však zůstává, kdy se začne prodávat.

Samsung i9000 Galaxy S: ztrácí signál, nikoho to ale nezajímá!

Poslední týdny všechny servery píšící (nejen) o Apple masírují své čtenáře články o problémech se signálem iPhone 4. Je to proto, že iPhone je nejprodávanější telefon na světě a tyto články jsou pochopitelně hodně čtené. Napadlo vás ale, že podobným (a mnohdy větším) problémem trpí i jiné telefony? Ano, dokonce i (ne)úspěšná kopie iPhone od Samsungu, model Galaxy S. Jeho problém se signálem je o dost výraznější než u iPhone 4, přesto o této skutečnosti veřejnost žádné české internetové média neinformují. Rozhodli jsme se to změnit!