2XL Supercross HD: skvělý motocross pouze dnes zdarma

Milovníci motorek dnes dostali opravdu příjemný dárek pro svůj iPhone a iPad. Asi nejlepší motocross na AppStore, který jindy seženete za poměrně vysokých 3,99€, je pouze dnes zdarma! Podívejte se video a obrázky z této kvalitní hry.

Milovníci motorek dnes dostali opravdu příjemný dárek pro svůj iPhone a iPad. Asi nejlepší motocross na AppStore, který jindy seženete za poměrně vysokých 3,99€, je pouze dnes zdarma! Podívejte se video a obrázky z této kvalitní hry.

V 2XL Supercross HD se setkáte se 3 módy hry (Time Trial, Practise a Racing), 8 motorek a jezdců, 4 kubatury motorů (125cc, 250cc a 450cc) a také multiplayeru pro 4 hráče přes WiFi nebo pro 2 hráče přes Bluetooth. Největší lákadlo ale bude pravděpodobně “Retina grafika”, která je poměrně detailní. Zajímavostí je, že tratě navrhoval motokrosový závodník Stephane Roncada a musíme říct, že odvedl dobrou práci, protože na tratích se opravdu vyřádíte.

Při hraní budete moci vyzkoušet několik druhů ovládání (vybere si opravdu každý) a také kamer. Zajímavá je možnost hrát z pohledu závodníka zpoza řidítek, která ale trochu o něco ztíží orientaci při závodech, ale především na iPadu vás solidně vtáhne do hry.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=_FpFVBd3k-c[/youtube]

Pokud máte rádi závodní hry, motorky, nebo jen rádi stahujete hry zdarma a testujete je, bez dlouhého váhání vám doporučujeme zkusit 165 MB velký 2XL Supercross HD, který je pouze dnes zdarma a to na iPhone i iPad!

2XL Supercross – 3,99€ (pouze dnes zdarma) – AppStore link

101 comments

Komentáře jsou uzavřené.

Předchozí článek

Apple: nový hardware bude v Evropě nejspíše levnější

Následující článek

Ticket to Ride: návyková desková hra nejen pro milovníky železnice

Související články

UniWar: tahová strategie zdarma po omezenou dobu!

UniWar obsahuje 3 různé rasy (Sapieno, Titan, Khralean) za které můžete válčit. Herních možností je opravdu hodně - kampaň, sólo hra nebo versus hra. Hrát můžete i online proti reálným soupeřům! Tahle vychytaná tahová strategie je nyní zdarma, proto stahujte, dokud nabídka ještě trvá!

Zdarma: iPhone DVD Converter za $29 pro všechny FREE!

Pamatujete na akci firmy iSkySoft, která rozdávala zdarma iPhone Video Converter? Záhy potom, co tato akce skončila, začala nová a opět atraktivní akce na užitečný software pro převádění vašich DVD filmů do iPhone. Tento konverter stojí $29, ale vy ho do 9.8.2010 máte šanci získat zdarma a to jak pro Windows, tak pro Mac!

Google Mobile App: Hlasové vyhledávání v češtině!

Málokdy se stane, že bych při nainstalování nějaké aplikace z AppStore zůstal několik desítek minut v údivu. Naposledy mě mile šokovalo demo Unreal Enginu v aplikaci Epic Citadel se svou dechberoucí grafikou. Dnes vám představím ještě větší pecku - vyhledávání na Google pomocí hlasu. Pokud se vám to nezdá dostatečně "wow", tak čtěte dál.