Apple iPad: nová televizní reklama vyzdvihuje iOS 4.2

Apple pravidelně servíruje televizní reklamy na jejich produkty, ve který se většinou zaměří na jednu vlastnost, na kterou chce potencionální zákazníky nalákat. Není tomu jinak ani v prosinci, včera odstartovala televizní kampaň na iPad s iOS 4.2. Jak si můžete všimnout na videu, řeč je především o AirPlay, AirPrint a Multitaskingu. Jak se vám reklama líbí?

Apple pravidelně servíruje televizní reklamy na jejich produkty, ve který se většinou zaměří na jednu vlastnost, na kterou chce potencionální zákazníky nalákat. Není tomu jinak ani v prosinci, včera odstartovala televizní kampaň na iPad s iOS 4.2. Jak si můžete všimnout na videu, řeč je především o AirPlay, AirPrint a Multitaskingu. Jak se vám reklama líbí?

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=RrJhw_pHMf4[/youtube]

1 comments

Komentáře jsou uzavřené.

Předchozí článek

Goooooal HD: starý dobrý fotbal na iPad

Následující článek

djay pro iPad: DJská aplikace, která promění iPad v gramofony!

Související články

Nový MacBook Air: bude takhle vypadat nový Air? (Spekulace)

Konference "Back to the Mac", na které Apple představí své nové produkty, se nezadržitelně blíží a s ní vzrůstá počet spekulací a ilustrací. Největší zájem určitě budí nový MacBook Air, který jako první ukázal engadget a včera CultofMac v grafické studii. Podívejte se první obrázky MacBooku Air!

TuneUp: už známe výherce soutěže

A je to tady, po týdnu čekání tu máme vylosování naší soutěže o program TuneUp, který vám udělá pořádek v iTunes. Z celkem 57 soutěžících vyhrál 25. tweet. Záznam losování můžete samozřejmě shlédnout na videu.

iOS 4.2: obrázky novinek v budoucím iOS pro iPhone a iPad

V listopadu se majitelé iPhone a iPad dočkají výrazného vylepšení jejich iOS. Podívejte se na první obrázky iOS4.2, které přinese integraci FaceTime do zpráv, možnost nastavit zvonění při přijetí SMS u každého kontaktu zvlášť, vyhledávání na stránce v Safari, nebo třeba hodnocení YouTube videí.