Donut Games: V rámci akce Crazy Summer nyní 3 hry zdarma!

Oblíbení Donut Games opět přichází se svými stylovými hrami s jednoduchou myšlenkou a malovanou grafikou. Tentokrát si pro nás v rámci akce Crazy Summer

Oblíbení Donut Games opět přichází se svými stylovými hrami s jednoduchou myšlenkou a malovanou grafikou. Tentokrát si pro nás v rámci akce Crazy Summer připravili 3 hry zdarma po omezenou dobu. Jaké to jsou?

Cat Physics

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=whkTPBbcfE4&feature=player_embedded[/youtube]

Pohodová puzzle hra, ve které musíte nasměrovat míček od jedné kočičce k druhé. Čím kratší dráha, tím větší ohodnocení. Šipkami navadíte míček tak, aby letěl správným směrem. Hra obsahuje 50 levelů. Velice chytlavé a povedené!

Cat Physics – dočasně zdarma – AppStore link

Castle Smasher

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=6Xa3U0FOUh0&feature=player_embedded[/youtube]

V další neméně povedené hře máte za úkol zbombardovat nepřátelskou hradbu až k zemi. Castle Smasher obsahuje 3 herní módy, a to Challenges (s 50ti čerstvými levely), Arcade a Target Practice. Přirovnal bych ji k návykovým Angry Birds.

Castle Smasher – dočasně zdarma – AppStore link

Traffic Rush

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=cGRZ4a0hkYk[/youtube]

Poslední ze série her zdarma je Traffic Rush, kde pomocí prstu popoháníte stále více ucpanou dopravu na křižovatce. Jakmile dojde ke srážce, je konec. Čím více aut projede, tím je vaše skóre větší.

Traffic Rush – dočasně zdarma – AppStore link

Komentáře jsou uzavřené.

Předchozí článek

Skype: update pro iOS4 přináší podporu multitaskingu

Následující článek

Samsung: Galaxy S zdarma pro nespokojené majitele iPhone 4!

Související články

VLC Media Player: iPad už umí přehrávat AVI a MKV filmy!

Majitelé iPadů mají důvod k oslavě, protože byla vydána aplikace VLC Media Player. Jak jistě víte, doposud se filmy pro iPad musely konvertovat přes iTunes, což je dost nepohodlné. VLC ale bez potíží přehraje vaše avi a mkv soubory, takže už nebude problém do iPadu dostat jakékoliv filmy, seriály apod. Podívejte se na první video VLC Media Playeru na iPadu!

IMDb na iPhone: databáze filmů v hrsti

Spousta z vás používá stránku Česko-Slovenské filmové databáze (CSFD), což je vlastně taková česká verze největší světové filmové databáze Internet Movie Database (IMDb). A právě verzi IMDb pro iPhone se budeme dnes věnovat.