Čím nás potěší iPhone 13?

Podle nejnovějších zvěstí budou modely iPhone 13 Series Pro dodávány s displeji Pro Motion 120 Hz. Řada iPhone 13 má sklon sledovat stejný trend jako řada iPhone 12 a pochlubí se čtyřmi modely – iPhone 13 mini, iPhone 13, iPhone 13 Pro a iPhone 13 Pro Max – a jejich velikosti obrazovky byly již předběžně zveřejněny. Navíc se říká, že se zmenšila velikost zářezu u modelů iPhone, což nabízí více prostoru na obrazovce. Nakonec je řada iPhone 13 vybavena podporou standardu Wi-Fi 6E.

Co naznačují uniklé informace?

Očekává se, že Apple uvede řadu iPhone 13 na trh v září a to bez jakýchkoli zpoždění, jak bylo nedávno oznámeno. Nový únik informací, který pochází z korejské publikace ETNews, naznačuje, že v sestavě budou 4 výše zmíněné modely a iPhone 13 mini bude představovat 5,4-palcový 60Hz LTPS OLED displej a iPhone 13 by měl mít 6,1-palcový 60Hz LTPS OLED displej. iPhone 13 Pro a iPhone 13 Pro Max budou vybaveny 6,1-palcovými 120Hz LTPO OLED a 6,7palcovými 120Hz LTPO OLED displeji.

Podle všeho by modely iPhone 13 Pro mohly přijít s displeji Pro Motion 120Hz Always-On.

Další únik z Creativebloq uvádí, že Apple může zmenšit velikost zářezu pro iPhone 13 zmenšením velikosti čipu použitého pro přední kameru. To by vedlo k větší obrazovce na iPhone 13, ale není jasné, zda by se to týkalo i ostatních modelů řady iPhone 13.

Podívejte se zatím na zajímavý trailer nové řady iPhonu:

Podle zprávy společnosti Macrumors má Apple také možnost vybavit řadu iPhone 13 Wi-Fi 6E, která nabízí všechny funkce Wi-Fi 6 a navíc 6GHz pásmo. Tím se přidají pásma 2,4 GHz a 5 GHz, což povede k menšímu rušení a lepší šířce pásma. Jak si publikace všimla, americká FCC otevřela na začátku letošního roku pásmo 6 GHz pro Wi-Fi a další nelicencované použití, což otevřelo dveře podpoře zařízení Wi-Fi 6E. Zpráva s odvoláním na analytiky dále dodává, že Apple neplánuje v dohledné budoucnosti aktualizaci iPhone SE.

Předchozí článek

iPhone 12 mini je nejméně populárním modelem

Následující článek

Oceanhorn: Chronos Dungeon přináší do Apple Arcade nové dobrodružství

Související články

Mall.cz: Tisková zpráva oznamuje start prodeje iPhone 4 už zítra!

Před pár okamžiky mi do e-mailu přistála zajímavá tisková zpráva od internetového obchodu Mall.cz. Jak jistě víte, čtenáře iPhoneTips neunavujeme PR textem, dnes ale uděláme výjimku, protože Mall ve své zprávě informuje, že bude mít iPhone 4 32GB už zítra skladem! Bohužel cena za exkluzivní předprodej je vysoká, za 32GB model zaplatíte 26.990Kč.