Nová hra od tvůrců Angry Birds bude Amazing Alex

Jsi fanoušek Angry Birds a nemůžeš se dočkat další hry od Rovia? Tak naštestí pro tebe, nová hra s názvem Amazing Alex by měla dorazit během 2 měsíců.

Jsi fanoušek Angry Birds a nemůžeš se dočkat další hry od Rovia? Tak naštestí pro tebe, nová hra s názvem Amazing Alex, by měla dorazit během 2 měsíců.CEO Rovia, Mikael Hed, v televizním pořadu uvedl, že nástupce Angry Birds, hra Amazing Alex, se bude opět zaměřovat na vzdělávání a bude založena na “zvědavém mladíkovi, který rád staví různé věci”. Z hlediska herního režimu bude hra založena na známé hře Casey’s Contraption, jejíž práva Rovio už dříve zakoupilo. Jak tato původní hra vypadala se můžete dozvědět ze staršího traileru:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=JlqNa9mEqNE&feature=youtu.be[/youtube]

Základy hry tedy Rovio má, otázkou je, jak se vypořádá se zbytkem. Pro Rovio je klíčová vysoká kvalita hry, pokud chtějí zopakovat stejný úspěch, jaký mají Angry Birds. Překonat jednu z nejpopulárnějších mobilních her bude rozhodně těžké. Vždyť už teď mají Angry Birds více jak 1 miliardu stažení.

Mikeal Hed si je vědom toho, že hra musí být minimálně tak dobrá, jako Angry Birds. “Jsme pod obrovským tlakem, co se týče kvality a chceme udržet vysoký standart, který fanoušci očekávají”.

Přesný datum vydání hry zatím neznáme, ale v nejbližší době očekávejme alespoň první trailer. Vše můžete sledovat na teaser.amazingalex.com a příslušných sociálních kanálech.

4 comments

Komentáře jsou uzavřené.

Předchozí článek

Co chtějí maminky ke Dni matek? iPad místo květin!

Následující článek

Ashton Kutcher spatřen oblečený jako Steve Jobs

Související články

Tipy a triky pro váš iPhone: část druhá

Před pár dny jste mohli vidět první část seriálu o různých funkcích pro iPhone, které nejsou zcela běžně známé, což je způsobeno tím, že Apple neudělal jejich seznam, jelikož je považoval za natolik intuitivní, že žádný nebude třeba.
Apple Vision
Číst více

Youtuber otestoval odolnost Apple Vision Pro a vydrží překvapivě mnoho

Navzdory použití těžkých materiálů a velké skleněné přední části je Apple Vision Pro překvapivě odolný. Svědčí o tom první video testu pádů na YouTube. Majitelé Apple Vision Pro se pravděpodobně budou chtít vyhnout tomu, aby jim tak drahé zařízení upadlo, ale při častém používání se to možná stane i vám.