iPad: prvý deň predaja úspešný, pozri sa čísla a Jobsove vyjadrenie!

Apple oznámil, že prvý deň predaja iPadu sa ho predalo 300 000 kusov, vrátane pre-orderov doručených priamo k dverám.

Apple oznámil, že prvý deň predaja iPadu sa ho predalo 300 000 kusov, vrátane pre-orderov doručených priamo k dverám. Zároveň sa predalo 250 000 kníh z iBooks a celkovo bolo stiahnutých milión aplikácií cez App Store. Začiatok predaja teda môžeme hodnotiť ako veľmi úspešný, čo potvrdil aj sám Steve Jobs.Ten to komentoval slovami (voľne preložené): “Je skvelé mať konečne iPad vo svete – zmení celú doterajšiu hru. Uživatelia iPadu v priemere stiahli viac ako 3 aplikácie a takmer 1 knihu len pár hodín po jeho rozbalení.”

Nám ostáva už len zagratulovať k prvotnému úspechu a Vás, našich čitateľov, ubezpečiť, že Vám aj naďalej budeme prinášať čerstvé informácie zo sveta odkusnutého jabĺčka (ja osobne pre Vás mám už pripravenú aj recenziu jednej zaujímavej hry). V najbližších týždňoch totiž budú čísla týkajúce sa predaja iPadu horúcou témou vo všetkých svetových médiách.

Komentáře jsou uzavřené.

Předchozí článek

iPhone OS 4.0: Apple uvede nový systém už 8.dubna!

Následující článek

iPad hry: výběr těch nejlepších her pro iPad

Související články

Apple iPad: vtipné narážky na nový tablet

Prakticky ihned po startu prodeje iPadu se na internetu začaly objevovat obrázky, vtipy a parodie, který zesměšňují novinku Applu. Posledních pár týdnů jsem pečlivě ukládat ty nejlepší "fóry" týkající se iPadu a nyní vám je servíruji. Myslím, že většině z nich by se zasmál i sám Steve Jobs.

iSETOS: na zlevněné produkty čekaly davy

Před otevřením jsme vás informovali o speciální akci, kterou firma Setos, zabývající se Apple produkty již od roku 1996, přichystala pro první zákazníky. Spousta lidí se ale obávala, že otevření nedopadne bez chyb, které potkaly konkurenci. Jak celá akce probíhala?