Lockly Smart Safe je bezpečnostní sejf, který ochrání nejen váš iPhone, ale i další cenný majetek

Lockly Smart Safe nabízí biometrické zabezpečení vašeho majetku, které lze také plně ovládat z pohodlí vašeho iPhonu. Lockly Smart Safe o rozměrech 12,6 x 10 palců a tloušťce 3,2 palce. Zařízení je vyrobeno z zesílené 2,5 mm legované oceli s antikorozním povlakem a ohnivzdornými vnitřními vložkami.

Skutečně chytrý trezor

Jako chytrý trezor jde nad rámec tradičního odemykání fyzickými klíči, protože nabízí i řadu možností chytré správy. Například digitální klávesnice, která zabraňuje uhodnutí kódů zamícháním umístění čísel a má podporu až pro 60 přístupových kódů.

Nechybí ani 3D biometrický senzor, který dokáže rozpoznat otisk prstu za méně než pětinu sekundy a navíc podporuje až 99 otisků prstů. Mezi zajímavější prvky patří smartphony, které mají doprovodné aplikace pro iOS a Android pro správu trezoru. Připojením přes zabezpečený rozbočovač Wi-Fi můžete s trezorem provádět řadu akcí, lokálně i vzdáleně, ze svého iPhonu.

Trezor můžete zamykat a odemykat, kontrolovat jeho stav, sledovat historii každého, kdo k němu má přístup, a nastavit unikátní uživatele pro trezor na dálku, včetně jednorázových kódů. Pokud se někdo pokusí neoprávněně manipulovat s trezorem, budete také dostávat oznámení přímo na vašem zařízení.

Konektivita také pomáhá s nastavením dalších chytrých zařízení, protože uložené otisky prstů a přístupové profily lze zkopírovat a přenést z chytrých zámků do Lockly Smart Safe bezdrátově. Režim iGenie také umožňuje synchronizované odemykání trezoru pomocí chytrého zámku Lockly v případě nouze zadáním nouzového přístupového kódu ze zámku dveří. Po instalaci je trezor napájen ze čtyř baterií AA a může vydržet až 18 měsíců, než bude nutné baterii vyměnit.

Předchozí článek

Senzor kyslíku v krvi u Apple Watch zachránil život lyžaře

Následující článek

Prodej chytrých hodinek Apple Watch Ultra zaznamenal rychlý růst na čínském trhu

Související články

Nový iPhone 4: Apple ztratil prototyp, máme první informace!

Do redakce internetovému magazínu Gizmodo se se dostal prototyp neznámého zařízení, který svým designem velice nápadně připomíná vylepšený iPhone, součástky přístroje na sobě nesou značky Apple a podobná konstrukce doposud nebyla v jiném přístroji k vidění. Apple se dokonce neoficiálně vyjádřil ve smyslu, že skutečně prototyp nového iPhone ztratil a chce ho zpět! Zní to slibně, co říkáte? Všechny novinky a informace o novém iPhone 4 najdete v našem článku.

Galcon Labs: perfektně zpracovaná strategie na iPhone!

Říká se, že méně je někdy více. Je lepší mít hru, ve které můžete dělat tolik věcí, že se v tom dokonce ztratíte, nebo hru, která je sice jednoduchá a je v ní pouze pár prvků, ale zato se s ní sžijete během pár sekund? Se hrami jako Galcon Labs se ukazuje, že to druhé je pravděpodobně pravdou.