Rat On A Skateboard: velice povedená skákačka na chvíli zdarma

Donut Games si pro nás připravili dárek v podobě hry “Rat On A Skateboard”, která je na chvíli zdarma podobně, jako dřív recenzovaná hra Rat On a Scooter XL. Jedná se o skákačku v klasickém stylu od tohoto výrobce, ve které můžete skákat, grindovat a dělat ve vzduchu mnoho triků na skateboardu

Donut Games si pro nás připravili dárek v podobě hry “Rat On A Skateboard”, která je na chvíli zdarma podobně, jako dřív recenzovaná hra Rat On a Scooter XL. Jedná se o skákačku v klasickém stylu od tohoto výrobce, ve které můžete skákat, grindovat a dělat ve vzduchu mnoho triků na skateboardu. Mrkněte na video trailer z této této hry!

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=FZbdgEOz_GI[/youtube]

V této hře se setkáte se 2 druhy náhodně generovaných map (Power Stunts a Banana Harbor) a jedním challenge módem se 40 levely, ve kterých můžete dělat triky jako kickflipy, 360° otočky a další. Při letu vaší krysy stačí jednoduše doteky na displej “sázet” triky jeden za druhým, které kromě více bodů zajistí také delší dolet krysy.

Kreslená grafika je díky Retině u iPhone 4 opravdu detailní a neurazí snad žádného milovníka hopsaček ve stylu hry Canabalt. Vývojáři si připravili také verzi pro iPad, která sice nepatří k těm nejlépe optimalizovaným, na druhou stranu zahrajete si prakticky stejně dobře jako na iPhone. Pokud přičteme (údajně) brzy přidanou podporu Game Center, tak není co řešit a za tu nejlepší cenu 0 Kč mohu tuto hru označit jako must-have.

Rat On A Skateboard – Dočasně zdarma – AppStore

Předchozí článek

Native FB Upload: sdílení fotek na Facebook pohodlněji (Jailbreak)

Následující článek

Retina displej pro iPad 3: fikce se stává skutečností

Související články

Z1TV live: první český online TV přenos pro iPhone!

Rádio na iPhone již bylo, ale co online televizní přenos? Televize se českým uživatelům mobilů dosud vyhýbala jako čert kříži, nyní je tu ale ojedinělá aplikace od televizního kanálu Z1, která umožňuje sledovat přímý přenos plnohodnotného televizního vysílání online přímo ve vašem iPhone!