iPhone nano a MobileMe zdarma: překvapivé letní novinky?

V létě nás čekají opravdu zajímavé novinky – Wall Street Journal totiž přinesl velmi zajímavou zprávu ohledně možného oznámení iPhone nano a s ním i zpřístupnění MobileMe zcela zdarma v létě.

V létě nás čekají opravdu zajímavé novinky – Wall Street Journal totiž přinesl velmi zajímavou zprávu ohledně možného oznámení iPhone nano a s ním i zpřístupnění MobileMe zcela zdarma.

Nejdříve něco k novému iPhone nano. On samotný by měl být cenově postavený velmi nízko oproti stávajícím “obyčejným” iPhone. Co je ale mnohem zajímavější, než cena, je předpokládaný samotný vzhled této novinky – prý by měla dostat displej od kraje ke kraji, což znamená, že home button budete v tomto případě hledat marně. Jak se Apple s tímto problémem popere, je zatím ve hvězdách. Samotný nano by měl být osekaný hlavně osazenou pamětí – někteří dodávají, že bude velmi malá nebo dokonce žádná (určená jenom pro samotný systém). Sám bych souhlasil spíš s první domněnkou – pokud by totiž nebyla v iPhone nano žádná paměť, nebylo by možné vůbec instalovat aplikace a tím by iPhone nano určitě přišel o obrovské plus všech iOS zařízení. Zajímavostí také je, že iPhone nano by mělo jít ovládat plně pomocí hlasu – náhrada za absenci home buttonu to ale samozřejmě není, nedokáži si např. představit používání v nějakém hlasitém prostředí.

Malá pamět iPhone nano ale velmi souvisí s další novinkou – MobileMe by mělo být od léta zdarma. Počítá se totiž s tím, že samotný iPhone nano by streamoval veškerá média z MobileMe – a to obrázky, hudbu nebo dokonce i videa, což zní určitě velmi zajimavě – iPhone nano by se totiž stalo tzv. “cloud” zařízením, která zatím velkou díru do světa neudělaly a Apple by to mohl změnit.

Věříte, že se letos dočkáme menší verze iPhone?


Nový letní line-up Apple by se měl tedy skládat nejen z iPhone 5, ale i z úplně nového iPhone nano a navíc zpřístupnění MobileMe všem zdarma.

7 comments
  1. Tak na toto zariadenie a jeho spracovanie som fakt zvedavý. Celkom sa mi aj páči že by som mohol vlastniť aj menšiu verziu iPhonu. Dúfam že bude za nejakú rozumnú cenu. Napr. za cenu 3G[s]. To by ma fakt potešilo.

  2. nepotřebuje zmenšovat/zvětšovat ! jde o to že (asi) nebude mít přední kameru, menší display a to za účelem snížení ceny a tím expandování na trh protože ne každý dá za mobil 20 000

Komentáře jsou uzavřené.

Předchozí článek

BeCreative: prebuďte svoju kreativitu a vyhrajte tričko

Následující článek

Task Eater: pěkný úkolovník pro nenáročné

Související články